KAKO SE REŠITI MIŠEVA I PACOVA?

Oslobodite vaš dom od ovih štetnih glodara na bezbedan i efikasan način

ŠTA JE BRODISAN MM-25?

U svakodnevnom govoru ljudi ga uglavnom zovu otrov za pacove i miševe, ali zapravo, Brodisan MM-25 je preparat koji spada u grupu rodenticida i namenjen je za suzbijanje (smanjenje brojnosti) štetnih glodara. Ekosan se izborio da se Brodisan MM-25  sada nalazi i na tržištu Češke, Slovenije, Hrvatske, Severne Makedonije, BIH, Crne Gore, Poljske..., a takođe je i prvi rodenticid koji je proizveden i razvijen u Srbiji, a koji se izvozi na tržište Evropske Unije.

POTPUNO JE U REDU DA SE PITATE DA LI JE BRODISAN MM-25 BEZBEDAN

Pored toga što su vrlo atraktivni za štetne glodare, svi naši rodenticidi sadrže gorku materiju Bitrex koja odbojno deluje na ljude i domaće životinje. Ako se još uzme u obzir da preparat treba da se postavlja u deratizacione kutije ili u skrivene rupe gde samo miševi i pacovi mogu da priđu, onda slobodno možemo da kažemo da je Brodisan vrlo bezbedan po našu okolinu.

Brodisan MM, sredstvo protiv pacova i miševa
Brodisan MM-25 i Brodisan Blue MM-25 + besplatna deratizaciona kutija

VRLO JEDNOSTAVAN ZA PRIMENU

  • Za pacove se koristiti 100g do 200g (10-20 pojedinačnih kesica). Ako je potrebno postaviti više kutija sa mamcem, najmanja udaljenost među kutijama treba da bude 5 metara.
  • Za kućne miševe u zatvorenom prostoru koristiti 20g-40g mamca (2-4 pojedinačne kesice). Ako je potrebno postaviti više kutija sa mamcem, najmanja udaljenost među kutijama treba da bude 5 metara.

 

Cena:

Brodisan MM-25 150g - 200,00 dinara

Brodisan Blue MM-25 150g - 220,00 dinara

Sign In