Ekocid sprej

Ekocid sprej je sredstvo za dezinfekciju površina.

Cena

245,00 RSD 500ml

Kategorija

Dezinficijensi

Proizvođač

Ekosan

OSNOVNI PODACI

EKOCID dezinficijens za površine je namenjen za profesionalnu i opštu upotrebu i koristi se za dezinfekciju površina, predmeta i opreme koji nisu u direktnom kontaktu sa hranom za ljude ili životinje u domaćinstvima, javnim i industrijskim objektima.

PRIMENA

EKOCID dezinficijens za površine je rastvor za direktnu primenu na površinama  u ambijentalnim uslovima (21°C). Dezinfekcija se vrši: potapanjem, pranjem ili prskanjem predmeta i površina. Prskanje predmeta i površina se vrši ručnom prskalicom, a pranje krpom. Pre dezinfekcije je potrebno detaljnije čišćenje i pranje površina koje se tretiraju.

Potrebna doza prskanjem je 5 potisaka (1 potisak = 1,0 g) za površinu od 1m2. Nakon tretmana ostaviti da se površina osuši.

Količina radnog rastvora zavisi od površine prostora koji se dezinfikuje.

Proizvod se primenjuje na suvim površinama, prema potrebi.

AKTIVNA SUPSTANCA:

- 0,25 % Alkil (C12-18) dimetilbenzil amonijum hlorid (ADBAC (C12-18)

(CAS: 68391-01-5)

PAKOVANJE:

500 ml

CILJANI ORGANIZMI

Gram pozitivne i gram negativne bakterije (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella typhimurium, Proteus hauseri), glivice (Candida albicans...), i pojedini tipovi virusa - virus influence 

U ambijentalnim uslovima (t=21C) EKOCID dezinficijens za površine uništava sve vegetativne oblike ispitivanih sojeva mikroorganizama nakon 1 minuta. U istim uslovima ovim biocidnim proizvodom uništavaju se sve blastospore Candida albicans nakon 1 minuta.

POVEZANI PROIZVODI

Sign In