GOLIATH GEL

GOLIATH® GEL je biocid - insekticid. Za efikasno suzbijanje bubašvaba.

Cena

6.695,00 RSD 35gr

Kategorija

Insekticidi

Proizvođač

BASF

OSNOVNI PODACI

Goliath® gel - najbrži i najisplativiji tretman za bubašvabe. Potpuno je bezbedan za ljude i kućne ljubimce i vrlo se jedostvano upotrebljava. 

PRIMENA

Goliath® Gel koristi činjenicu da se otrovane bubašvabe vraćaju u svoje stanište pre nego što umru, a tamo druge jedinke konzumiraju njihove fekalije i ostatke.

Laboratorijska i terenska istraživanja pokazuju da se fipronil lako prenosi sa jedne bubašvabe na drugu na ovaj način, jer njegova jačina obezbeđuje kontinuirane aktivnosti i nakon nekoliko takvih transfera.

Ovo dramatično povećava broj bubašvaba koje ubije jedan postavljeni mamac u takozvanom kaskadnom efektu, što se povećava sa gustinom naseljenosti. On takođe omogućuje da fipronil dopre do mladih nimfi i ženki koje nose jaja, koje retko odlaze daleko od staništa, pružajući kompletniju kontrolu zaraze.

Trajni efekat Goliath® Gel-a je poboljšan formulacijom koja ostaje atraktivna i aktivna do 12 hedelja, pružajući dodatnu zaštitu od ponovne kolonizacije netretiranih populacija, primenjuju se niske doze radi održanja vrednosti i bezbednosti.

AKTIVNA SUPSTANCA: 

- 0,05 % Fipronil 

PAKOVANJE:

35 g

CILJANI ORGANIZMI

- smeđa bubašvaba (Blatella germanica), obična bubašvaba (Blatta Orientalis), američka (crna) bubašvaba (Periplaneta americana)

VIDEO

POVEZANI PROIZVODI

Sign In