MYTHIC 10 SC

MYTHIC 10 SC je biocid - insekticid. Za efikasno suzbijanje letećih i gmižućih insekata.

Pakovanje

500

Kategorija

Insekticidi

Proizvođač

BASF

OSNOVNI PODACI

Mythic® 10 SC je insekticid koji se može koristiti u stambenim i komercijalnim prostorijama, isto kao i javnim zgradama i kancelarijama, uključujući prostore za skladištenje, pripremu i preradu namirnica.

PRIMENA

Mythic® 10 SC je koncentrovana suspenzija na vodenoj bazi, veoma dobro se meša sa vodom i postojan je u napravljenom rastvoru, što garantuje ravnomernu količinu nanošenja.

Naročito kvalitetna formulacija garantuje ravnomernu pokrivenost i izuzetnu sposobnost prijajanja na tretirane površine, uključujući porozne i druge problematične materijale, poput maltera, drveta i betona. I na ovim površinama rezidualno delovanje preparata Mythic® 10 SC traje mnogo nedelja.

Proizvod se nanosi razređen vodom u propisanoj koncentraciji. Nanošenje se vrši običnom prskalicom, uz slabiji pritisak kako bi se postigle veće kapljice. Svako pakovanje sadrži menzuru za lako merenje potrebne količine preparata. U prskalicu koju napunimo do pola vodom, pažljivo sipamo i promešamo izmerenu količinu preparata. Zatim prskalicu dopunimo vodom do označene količine i opet promešamo. Posle duže pauze u radu, potrebno je rastvor u prskalici ponovo temeljno promešati. Prilikom nanošenja treba voditi računa o ravnomernom nanošenju rastvora na tretiranu površinu. Treba izbegavati prekomerno kvašenje kako ne bi došlo do stvaranja mokrih mesta ili slivanja sa tretiranih površina.

Nanošenje se vrši prskalicom u propisanoj količini (količina Mythic® 10 SC na 5L vode na 100m2):

- 80 ml normalan napad (40 ml za mrave)

- 160 ml ekstremni napad ili jako upijajuće površine 

AKTIVNA SUPSTANCA: 

- 106 g hlorfenapira

PAKOVANJE:

500 ml

CILJANI ORGANIZMI

buve, stenice, mali brašnari, mravi otporni na piretroide

POVEZANI PROIZVODI

Sign In