REPELIN SVEĆA

Repelin sveća je biocidni proizvod koji je namenjen za suzbijanje komaraca u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Cena

354,00 RSD 75gr

Kategorija

Repelenti

Proizvođač

Ekosan

OSNOVNI PODACI

Repelin sveća je biocidni proizvod koji je namenjen za suzbijanje komaraca u zatvorenom i otvorenom prostoru. Repelin sveća je naročito pogodna i efikasna za primenu u bašti vašeg restorana, u dvorištu vaše vikendice, ili na balkonima vaših domova. Vrlo je jednostavna za primenu i potpuno bezbedna za ljude i okolinu. 

PRIMENA

REPELIN sveća je biocidni proizvod za direktnu primenu. Čašu sa svećom staviti u vertikalni položaj na ravnu podlogu i zapaliti fitilj. REPELIN sveću treba postaviti daleko od izvora toplote i materijala koji se može zapaliti i na mesto gde strujanje vazduha (promaja, vetar) ne može da ugasi fitilj. Ako se REPELIN sveća koristi u otvorenom prostoru, treba je upaliti 10 minuta pre nego što se ostavi napolju, a zatim je postaviti uz vetar u prostoru koji treba da se zaštiti.

Ovaj biocidni proizvod treba da prestane da se koristi pre nego što se sav vosak otopi, iz bezbednosnih razloga.

Doza biocidnog proizvoda:

U zatvorenom prostoru: jedna sveća za površinu od oko 30m2.

U otvorenom prostoru: dve sveće za 40m2 površine.

REPELIN sveća se koristi prema potrebi.

Vreme zaštite REPELIN sveće je 18 sati.

REPELIN sveća sadrži transflutrin koji ima kontaktno, neurotoksično delovanje na insekte. Transflutrin utiče na biohemijske i fiziološke promene Na-kanala u nervnim ćelijskim membranama. Kad se REPELIN sveća zapali, transflutrin se postepeno oslobađa što dovodi do paralize i uginuća insekta. Maksimalni efekat se postiže 15-30 minuta nakon paljenja fitilja sveće.

AKTIVNA SUPSTANCA: 

0,2% Transflutrin (CAS br. 118712-89-3)

PAKOVANJE:

75 g

CILJANI ORGANIZMI

komarci (Culex, Aedes) i krpelji (Ixodes)

POVEZANI PROIZVODI

Sign In