ICON 10 CS

ICON 10 CS je vrlo delotvorno SREDSTVO PROTIV KRPELJA na otvorenom prostoru, a vaša deca i kućni ljubimci će ubrzo nakon tretmana moći BEZBRIŽNO i BEZBEDNO da se igraju. 

Cena

595,00 RSD 20ml

4.295,00 RSD 250ml

Kategorija

Insekticidi

Proizvođač

OSNOVNI PODACI

ICON 10 CS je insekticid namenjen za suzbijanje krpelja na otvorenim površinama, ali i žutih mrava i bubašvaba u zatvorenom prostoru. Potrebna vam je samo jedna obična pumpa za prskanje i vaša deca i kućni ljubimci neće imati potrebu da saznaju šta je to lajmska bolest.

PRIMENA

Biocidni proizvod se razblažuje vodom i to:

- za suzbijanje buba švaba primenjuje se u koncetraciji od 0,2-0,4%, osnosno 20 - 40 ml biocidnog proizvoda rastvoriti u 10 l vode, pri čemu se tretiraju površine u prostorijama, uz utrošak 25 - 50 ml rastvora proizvoda na površini od 1 m2.

- za suzbijanje žutih mrava primenjuje se u koncentraciji 0,4%, odnosno 40 ml biocidnog proizvoda rastvoriti u 10 l vode, pri čemu se tretiraju površine u prostorijama, uz utrošak 25 ml rastvora biocidnog proizvoda na površini od 1 m2

- za suzbijanje krpelja primenjuje se u koncetraciji 0,06%, odnosno 6 ml biocidnog proizvoda rastvoriti u 10 l vode, pri čemu se tretiraju otvorene površine na kojima se pojavljuju krpelji, uz utrošak 30 ml rastvora biocidnog proizvoda na površini od 1 m2Pre nego što počnete sa tretiranjem vašeg dvorišta, savetujemo je da se pokosi trava. Nakon završetka tretmana, neophodno je da se tretirana površina potpuno osuši i nako toga i vaša deca i kućni ljubimci mogu potpuno bezbedno i bezbrižno da uživaju.  

Prva primena se preporučuje kada se primete žuti mravi, bubašvabe i krpelji. Rastvor biocidnog proizvoda se primenjuje ručnom prskalicom. Tretiranje ponoviti nakon 6 sedmica, a po potrebi i ranije, nakon 2 - 4 sedmice. Vreme trajanja primene biocidnog proizvoda ne sme da bude duže od 120 minuta dnevno. Ne dozvoliti pristup ljudima i životinjama na tretirane površine dok tretirana površina ne ostane suva.

AKTIVNA SUPSTANCA: 

- 10,0 % lambda-cihalotrin (CAS br. 91465-08-6)

PAKOVANJE:

20 ml, 250 ml

kako poručiti?

Icon 10 CS možete poručiti online na sledeće načine:

EKO-SAN

ANANAS SHOP

KUPUJEM PRODAJEM

POVEZANI PROIZVODI

Sign In