REPELIN SPREJ PROTIV OSA

Repelin protiv osa je sprej za direktnu upotrebu za uništavanje osa i njihovih gnezda u otvorenim i zatvorenim prostorima, u domaćinstvu i javnim objektima.

Cena

794,00 RSD 300ml

Kategorija

Repelenti

Proizvođač

Ekosan

OSNOVNI PODACI

Repelin protiv osa je aerosol za direktnu upotrebu za uništavanje gnezda osa u otvorenim i zatvorenim prostorima, u domaćinstvu i javnim objektima. 

PRIMENA

REPELIN PROTIV OSA se nanosi prskanjem iz originalne ambalaže koja je opremljena specijalnim mlaznim ventilom koji omogućava bezbedan rad na udaljenosti od oko 4 metra od gnezda.

Aerosol se nanosi u prostorima gde se gnezda osa javljaju: na tavanima, ispod krovova, u olucima, u skrivenim šupljinama i pukotinama, oko prozorskog okna, unutar i oko drveća. Ako se tretira zatvoreni prostor, pre tretiranja prostora zatvoriti sve prozore i vrata i u prostor ne treba ulaziti min. 1 sat nakon tretmana. Nakon tog vremena, treba dobro provetriti tretirani prostor. Uklonite gnezdo 1 sat posle tretmana. U toku tretmana udaljite ljude i životinje.

Tretman izvoditi u sumrak ili rano ujutru kada je aktivnost osa oko gnezda minimalna. Pre upotrebe, bocu treba promućkati. Sprej usmerite direktno u gnezdo sa bezbedne udaljenosti od oko 4-5 metara. Doza biocidnog proizvoda: 1-2 potiska (ne više od 15 grama).

Ako je potrebno, tretman ponovite za 2 nedelje.

Prilikom rukovanja ovim proizvodom poželjno je nositi zaštitne rukavice i po potrebi, zaštitnu masku.

OPŠTE NAPOMENE:

Zaštititi tretirane površine van domašaja dece i životinja.

Ne nanosite sprej oko odvoda, ne primenjujte ga u kanalizaciji ili oko nje, ne kontaminirajte vodu ili vodene tokove.

Skloniti ljude i životinje tokom tretmana.

Od delovanja biocidnog proizvoda treba zaštititi prehrambene artikle, prehrambene potrepštine ili površine koje su u kontaktu sa hranom (i stočnom hranom i hranom za životinje).

Preparat ne izlagati temperaturama višim od 50°C.

Praznu ambalažu od proizvoda ne bušite i ne palite.

SASTAV:

transflutrin, ciflutrin, piperonil butoksid

CILJANI ORGANIZMI

osa (Hymenoptera)

POVEZANI PROIZVODI

Sign In